Rólunk írták - Gusto Cubano

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk írták

RÓLUNK ÍRTÁK:

S. István:
„Gondolatok az iskola független Élmény táborról…”
Sziasztok,
Kértétek, ezért itt a visszajelzés…
Mivel egyetlen résztvevő tanár óráit sem látogatom, joggal gondolom, hogy objektív véleményt tudok formálni az elmúlt pár napról.
Amikor elindultam a táborba szerda reggel még voltak kétségeim. Egyedül mentem, nem tudtam mit várhatok, mire számíthatok. Gondoltam kockáztatok, ha nem tetszik max. kifekszek napozni, vagy ott a Balaton és lehet pancsolni… (Mi baj lehet?)
Jelentem nem voltam pancsolni. Helyette rendszeresen látogattam az órákat, annak ellenére, hogy a lábam majd leszakadt minden nap végére. (Ezzel biztosan tudom, hogy nem voltam egyedül.)
Amit láttam, hallottam és átéltem:
Láttam Tanárokat: akik idejüket és erejüket nem kímélve alázattal segítik a tanulókat… Félre ne értsétek, ez a normális szerintem. Csak a mai világban sok helyen ez valahogy elveszett.
Ezek az emberek zseniálisak, teljesen örültek a maguk módján…
Mindegyiknek megvan a kattanása, folyamatosan egymást húzzák. Összességében remekül kiegészítik a csapatot, ezért remek órákat tartanak…
Láttam Tanulókat: Mindenre elszánt, transz közeli állapotba eset salsa-gengsztereket...
Hallottam az aktuális legújabb zenéket, amikre az esti bulikban remekül lehetett pörögni. (Mióta hazaértem El Mola dübörög az erősítőből. Hajnal Gyula, Köszönöm!)
Hallottam egy önszerveződő amatőr együttes szárnypróbálgatásait… Nem volt még kiforrott, izgultak és az adrenalint harapni lehetett a levegőben. Mégis ettől varázslatos hangulata volt annak a pár számnak amit előadtak. Remélem, hogy minél többször halhatom még őket játszani. Tanárok és diákok egyenrangúan a közös örömzenélés érdekében. Egyszerűen zseniális!!!
Hallottam előadásokat a kubai kultúráról, életérzésről ezek mind nagyon érdekesek és hiánypótlóak voltak.
Átéltem 5 felejthetetlen napot olyan emberek között, akiknek az értékrendje hasonló az enyémhez.
Láttam valami új születését… Emberek csoportját, akik a közös értékrend összekovácsolt. Egy csoportot, ahol mindenki kaphat egy második esélyt.
Egy „családot” ami választható…”


N. Arnold:
„Köszönettel tartozunk Nektek az elmúlt napokért. Frenetikus volt a hangulat! Szakmailag maximálisan kielégítő volt mind a szervezés, mind az órák menete. Hálásak vagyunk azért, hogy vendégül láttatok bennünket és jó tudni azt, hogy nem vagyunk egyedül...
A kitartó minőségi munka meghozza gyümölcsét.
Egy közösségként voltunk jelen Veletek, függetlenül mindentől és mindenkitől, a Tánc szerelmeseiként.
Szeretettel,
a Brilli-Art Studio táncosai és tanárai”

L. Éva:

„Ez hatalmas volt! Köszönöm az órákat, az esti táncokat, az egész hétvégét, nagyon élveztem! smile emoticon A tanári gárda ismét "állat" volt, remélem, nemsokára újra veletek...”

S. Gábor:

„Fantasztikusan éreztem magam az első Gusto Cubano hétvégémen, hatalmas köszönet a szervezőknek!!!”


K. Anita:
„Az gáz, ha táborból hazaérve már a lakásban is tánclépésben közlekedek? grin emoticon
Ez az igen tisztelt Gusto Cubano Team hibája.grin emoticon
Szuper volt minden, köszönjük.
Már alig várom a nyári tábort.”

N. Tímea:
"Szeretném (én is sokak között) megköszönni a hétvégét!
Nagyon pezsdítő érzés volt olyan tanároktól tanulni, akik ilyen elhivatottsággal, ilyen hatalmas és mélyreható tudással rendelkeznek. Kivétel nélkül más-más színt képviseltek, de mégis olyan energiákat adtok át, amitől azt ember azt érzi: "még, még, még, én ezt tudni-érzeni akarom!"

Sz. Zsuzsanna:
"Köszönöm mindenkinek ezt a fantasztikus hétvégét. Igazán remek társaság jött össze, kitünő tanárokkal és lelkes táncosokkal. Érezhetően összeadódtak az energiák a zene és a tánc által felfokozott hangulatban. Kitünő volt a szervezés, a helyszin, a személyzet, az ételek, a környezet. Még egyszer köszönöm, és szeretlek benneteket!"

S. Tünde:
"Azon túl, hogy istenzsírzsiványság volt ez a hétvége, azt szeretném kiemelni, ami még nem hangzott el (azt hiszem ). 1./ Fantasztikus dolog, amikor több helyről érkezett, különböző stílusú tanároktól van lehetőség tanulni, talán így kaphatnak a diákok a legtöbbet, akár stílusról, akár precizitásról, figuráról, vagy épp humorról legyen szó... ebben a három napban szerintem mindenki megtalálhatta azt, amit keresett, jók vagytok így együtt, még sok-sok ilyet kívánok nektek, és magunknak. 2./ Imádtam a pénteki kis koncertet a buli előtt, jó látni, hogy pár zeneszerető, csillogó szemű ember mikre képes. 3./ Azon túl, hogy kicsi szívünkben őrizgetjük majd az emlékeket, szuper, hogy mindezt nem kis munkával videókban, képekben is biztosítjátok nekünk. 4/ Végül, de nem utolsósorban lenyugszom a ...khmm... szóval lenyugszom, és örülök, hogy Fejes Marci jól érezte magát a tánctáborban. Gracias!"

A. Zoltán:
"Én is nagyon szépen köszönöm a tábort, igazán színvonalas oktatás volt, azt nagyon élveztem, hogy különleges workshopokon lehetett részt venni (pl. son con cha), ki is használtam minden ilyen lehetőséget A helyszín is csodálatos volt, a hotel egész személyzetével is maximálisan elégedett voltam."

Sz. Lackó:
"...és mindig jó újból elámulni, hogy mennyi jó táncos tud egy helyen lenni...és hogy azt is, meg azt is, meg azt is ...szeretném én is megcsinálni mert olyan széééép :-)))"

N. Csaba:
"ÁÁhh...Tényleg Nyár volt a szívemnek a hétvége!"

K. Viktória:
"Fantasztikus tudástárral rendelkező Tanárokat ismertem meg, és az energia ami belőletek árad , nagyon kell ebben a szürke, borongós időben. Így már kibírom a következő táborig. A zenekar, hát ....... egyszerűen nem találok szavakat. A helyszín, a szervezés is maximális volt! Nagyon szépen köszönöm, pazarul éreztem magamat!"

V. Éva:
"Huh és wow.... kb ennyi jut eszembe most. Nagyon köszönöm az élményt, szuperül éreztem magam ezen a hétvégén így teljesen újként! Szuper tanári gárda, remek órák, óriási hangulat...hmm...március... hányat is kell még aludni???
Jó pihenést mindenkinek és még egyszer: kösziiiiiiiiiiiiiiii!"

L. Éva:
"Hazaértünk tele élményekkel.
Köszönjük Nektek, hogy befogadtatok minket a távoli Veszprémből!
Örülök, hogy megismerhettelek Titeket, (pozitív értelemben) nem vagytok normálisak! Sokat nevettem, nagyon jól éreztem magam, jó volt újra táncolni.
Akkor most "ki check out"-olok, PONT."

G. Ági:
"Nem fogok ömlengeni, mert az nem az én stílusom! De szuper volt a hétvége és az összes óra! Vicces ahogy az emberek furcsán néznek a metrón, mert nem fagy le a mosoly az arcomról mert csak a hétvége pillanatképei kattognak! :))))) Nem beszélve arról, hogy azóta is csak a videókat nézem!
Köszönet az összes tanárnak, akik türelemmel foglalkoztak velünk! Ismét pozitívan csalódtam Bennetek!! :))))) Találkozunk tavasszal!!!! :))))"


K. Ádám:
„Tegnap hazafelé dúdolgattam, azóta meg jó párszor meghallgattam, most is épp azt teszem. Felejthetetlen volt az előadásotok! Olyan érzés volt, amit nem lehet és nem is akarok soha elfelejteni. Ahogy mondtam ott többeknek is, amíg meg nem halok minden nyáron el akarok majd menni! Köszönöm mindenkinek, az oktatóknak és a résztvevőknek is, hogy létrejött ez az egész és remélem, hogy még sokszor átélhetjük majd!
Gusto Cubano!
http://www.youtube.com/watch?v=tnFfKbxIHD0

N. Zoltán:
„Rövid és tömör leszek.
Köszönöm mindenkinek ezt a csodás 5 napot! Az órák, a bulik és persze a TANÁROK fantasztikusak voltak! A következő táborokra fel van adva a lecke, de bízok benne, h mindenben sikerül megközelíteni ezt a felejthetetlen pár napot!!!”

H. András (Nagykanizsa):
„Köszönjük szépen a lehetőséget.A felejthetetlen órákat a szuper bulit,a rengeteg élményt. Nagyon szuperül éreztük magunkat. Isteni volt minden.”

B. Zoltán:
„Ismét sikerült egy felejthetetlen hétvégét összehozni. Sajnáljuk, hogy csak pénteken tudtunk csatlakozni, de minden szuper volt. Profi tanárok, profi szervezés. Köszönöm az "új" tanároknak is, hogy őket is megismerhettük, hogy mestereink lettek.
Remélem a zenéléssel is sok örömet tudtunk szerezni, mert az együttesben játszani hatalmas élmény volt. Nem tudom ki vette észre a vigyorgó fejemet, bár volt amikor épp az ellenkezőjével küzdöttem Még egyszer nagy köszönet  a tagoknak a befektetett munkáért és a többieknek, hogy meghallgatták. Nagyon remélem, hogy lesz folytatás.
Jó ehhez a társasághoz tartozni, tudni azt, hogy bármikor bárkihez fordulhatsz, csak elfogadást és kedvességet találsz. Mindenkinek van egy kedves szava és egy mosolya a másik felé.
Szeretnék minél hamarabb, újra veletek tartani."


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz