Részvételi feltételek - Gusto Cubano

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Részvételi feltételek

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK


Jelentkező tudomásul veszi, hogy jelentkezése a megjelölt FOGLALÓ összegének befizetésével válik érvényessé.
A jelentkezéstől számított 1 héten belül a Foglalót promóterénél befizeti, mivel csak ebben az esetben vonatkozik rá a regisztráció időpontjában érvényes ár és csak ekkor biztosított a helye a rendezvényen.
A Foglaló befizetésének körülményeiről promótereddel egyeztethetsz. Ha nincs promótered, a foglalót befizetheted nyitvatartási időben a Légy Fitt Mozgáscentrumban (VI. ker. Szondi u. 37.)

LEMONDÁS: A Foglaló lemondás esetén semmilyen körülmény között nem jár vissza! 10 napon belüli lemondás esetén a foglalón felüli részvételi díj istbérként a szervezőt illeti, mivel ilyen esetben a szálloda is a teljes díjat számolja fel szervezőnek a lemondott szobáért.
10 napon
belül jelzett
- tartózkodási idő rövidítésből adódó díjcsökkenést nem áll módunkban jóváírni az eredeti részvételi díjból
(tehát az eredeti, hosszabb tartózkodásra vonatkozó részvételi díjat kell kifizetni, ld. kötbér fentebb)
- szobatípus módosításból, szobatárs visszamondásából eredő szobaár-különbözetet résztvevő köteles megtéríteni.
(pl. 2ágyas szoba foglalás esetén a szobatárs visszamondása esetén 1ágyas ár fizetendő)

Visszamondás esetén
haladéktalanul értesíteni kell a szervezőket! Amennyiben a helyedre tudsz egy másik, kompatibilis jelentkezőt prezentálni, aki még nem fizetett be foglalót (azonos szobatípus, tartózkodási idő, pl egy 3 fős fiú szobába nem tudunk helyetted berakni egy 2 ágyast igénylő női jelentkezőt), abban az esetben a foglaló, 2.000 Ft átfoglalási díj levonása után, visszajár. Az esemény fb-oldalára kipost-olható a megüresedett hely, itt nagy eséllyel találsz valakit magad helyett.
Az új jelentkező beszervezése a helyedre NEM A SZERVEZŐ FELADATA! Kivétel teltházas rendezvény esetén, várólistás jelentkezőkből való feltöltés.
2.000 Ft-os átfoglalási díj ebben az esetben is levonásra kerül a foglalóból.
Módosításra (tartózkodási idő rövidítés, szobatípus, szobatárs) a rendezvényt megelőző 10 napban már nincs lehetőség (tartózkodási idő hosszabbítás szabad hely függvényében megoldható).


"Nem táncoló"/"Kísérő" kedvezmény: Az a résztvevő veheti igénybe, aki a táncórákon kívül a bulikon, koncerten és semmilyen egyéb programon sem vesz részt (pl. kisbabás szülőket kísérő nagyszülők).

SZÉP kártyás fizetés:  Saját ill. családtag! részvételi díjának max. 30%-a rendezhető SZÉP kártyával a helyszínen, amennyiben azt a regisztrációs felületen megjelölted. A tranzakcióról szóló igazolást regisztrációs munkatársunknak a rendezvény lezárása előtt be kell mutatni! Amennyiben a SZÉP kártyás díjrészlet nem kerül kiegyenlítésre a szállodában, a fennmaradó díjrészletet résztvevő készpénzben köteles megtéríteni a szervezőnek az eseményt követő 7 napon belül.

Jelentkező kijelenti, hogy rendelkezik érvényes betegbiztosítással. A biztosítási kártyát (vagy annak másolatát) magával viszi a rendezvényre.

Jelentkező tudomásul veszi, hogy az esemény személyzete semmilyen sport- és egyéb sérülésért, balesetért nem felelős, teljes körű anyagi és egyéb felelősséget vállal minden általa okozott kárért.

Jelentkező hozzájárul, hogy a rendezvényen készült minden adatrögzítés eredményét és minden felvételt (fénykép, videó, hang, egyebek) szervező saját tulajdonának tekintsen és szabadon felhasználjon.

Jelentkező tudomásul veszi, hogy szervezőnek jogában áll bármely vendéget azonnali hatállyal kizárni az eseményről és elküldeni - a befizetett összeg visszatérítése nélkül - amennyiben szervező úgy ítéli meg, hogy viselkedése mások jóérzését sérti.


Részvételi feltételeinket a regisztrációs űrlap erre vonatkozó passzusánál,
valamint a Foglaló befizetésekor kitöltött Átvételi elismervényen is elolvastad és elfogadtad.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz